Μέλι & Οίνος

Το ελαιόλαδο, το μέλι και το κρασί είναι τα προϊόντα που η κρητική γη προσφέρει απλόχερα στο πέρασμα των αιώνων. Στην Κρήτη νιώθουμε ευλογημένοι που ο τόπος μας, η γη μας, παράγει ανεκτίμητης αξίας προϊόντα και με αυτά τράφηκαν όλες οι γενιές των ανθρώπων του νησιού. Το λάδι, το μέλι, το κρασί μας είναι η περιουσία μας, η κληρονομιά μας, η περηφάνια μας.

Την δική μας περηφάνια και αγάπη για τον τόπο και τη γη μας, το μέλι και το κρασί μας την ενώσαμε σε μια λέξη - meloinon. Τα προϊόντα δηλαδή από το χωράφι μας και τα μελισσία μας, όπως κάθε φορά μας τα δίνει ο ευλογημένος τούτος τόπος.

Οικογένεια Κοχυλάκη

Στην οικογένειά μας, αγρότες της Κρήτης, στηριζόμαστε στη δική μας γη για τα προϊόντα μας και τα επεξεργαζόμαστε με τον παραδοσιακό τρόπο. Χωρίς υπερβολή, τα προϊόντα που βάζουμε στο δικό μας τραπέζι είναι τα ίδια που προσφέρουμε στο Meloinon.


Δεν έχουμε μεγάλη παραγωγή, αλλά είμαστε περήφανοι που αυτή η παραγωγή μας είναι κορυφαίας ποιότητας. Όπως ακριβώς μας τη χάρισε η γη μας. Είμαστε περήφανοι για το Meloinon.

Διαβάστε την ιστορία μας

Αυθεντικές κρητικές γεύσεις

Τα προϊόντα της Meloinon παράγονται με αγάπη και σεβασμό προς την Φύση και τον ανθρωπο. Η φιλοσοφία μας συνοψίζεται στο ότι τα καλύτερα προϊόντα είναι τα αγνά προϊόντα και για αυτό το λόγο χρησιμοποιούμε ως πρώτες ύλες τους καρπούς της κρητικής γης, όπως αυτή μας τους δίνει.

Με σεβασμό στην κρητική γη.

Καλλιεργούμε και περιποιούμαστε τη γη μας, τις ελιές και τα αμπέλια μας, και φροντίζουμε τα μελίσσια μας με προσοχή, υπομονή και αφοσίωση, χωρίς να χρησιμοποιούμε, φυτοφάρμακα, ορμόνες και χημικά λιπάσματα.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
cross